Tai apie kolegą sakė S. Baranauskas.

52-ejų metų V. Sukristovas yra žaidęs buvusios SSRS ir vėliau Lietuvos rinktinėse. Kartu su S. Baranausku 1987-ais legendinio Vilniaus „Žalgirio“ sudėtyje jis yra tapęs SSRS pirmenybių bronzos medalio savininku. Futbolininko karjerą V. Sukristovas baigė 1998 metais, po to tapo treneriu.

„Mūsų trenerių štabas iš esmės suformuotas. Komandos žaidėjų sudėtyje po kontrolinių rungtynių dar gali būti kai kurių pakitimų. Tiesa, bet po intensyvių treniruočių bei didelių krūvių gerėjanti žaidėjų forma ir tarpusavio supratimas nuteikia optimistiškai. Nepaisant to, kad debiutuojame stipriausioje Lietuvos lygoje, mūsų užduotis - kovoti dėl apdovanojimų“, - teigia S. Baranauskas.

Lietuvos futbolo A lygos čempionatą Vilniaus REO pradės kovo 11 dieną Alytuje rungtynėmis su vietos „Dainavos“ ekipa.

Iki A lygos starto REO futbolininkai sužais kelias kontrolines rungtynes. Artimiausios jų - artėjantį sekmadienį Marijampolėje su Pakruojo „Kruoja“.

Vilniaus futbolo klubas REO įkurtas 2005 metais. Nuo savo įkūrimo klubas yra du kartus laimėjęs Vilniaus apskrities III lygos pirmenybes 2006 ir 2008 metais, o 2010 metais laimėjo Lietuvos futbolo federacijos II lygos pirmenybes ir pateko į LFF I lygą. 2011-ais REO laimėjo Lietuvos I lygą ir sportiniu principu pateko į stipriausią šalyje A lygą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją