„Džiaugiamės, kad į Lietuvą atvyksta vis daugiau užsienio šalių sporto žurnalistų. Šiais metais dalyvauti turnyre norėjo Škotijos ir Danijos žurnalistai, tačiau tuo pačiu metu vyks šių šalių futbolo taurės turnyrų finalai. Lemiamos kovos vyksta ir Čekijos futbolo čempionate, su čekais sutarėme žaisti Kaune, prieš nacionalinių Lietuvos ir Čekijos rinktinių susitikimą Europos čempionato atrankos turnyre“, - sakė LŽS sporto žurnalistų klubo pirmininkas Tautvydas Vencevičius.

Praėjusiais metais turnyro nugalėtoja tapo „Press‘o“ komanda, o geriausiu turnyro žaidėju išrinktas praeityje Lietuvos rinktinės futbolininkas, o dabar futbolo varžybų komentatorius Žydrūnas Grudzinskas.

Užsienio šalių žurnalistams bus pristatytas Lietuvoje vyksiantis Europos vyrų krepšinio čempionatas. Lenkijos ir Ukrainos žurnalistai supažindins kaip jų šalys rengiasi kitų metų Europos futbolo čempionatui. Varžybų dalyviai apžiūrės Druskininkuose baigiamą statyti vieną moderniausių visoje Europoje uždarą slidinėjimo trasą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją