Kaip pranešė BBC, paskutinę mačo minutę Buenos Airių stadione kilo neramumai, dėl kurių policija buvo priversta nutraukti rungtynes. Įniršusius „River Plate“ aistruolius pareigūnai tramdė vandens patrankomis, tačiau šie vistiek įsiveržė į aikštę. Tada policininkai buvo priversti išvesti žaidėjus į rūbines.

Vėliau riaušės tęsėsi ir už stadiono ribų, kai įsiaudrinę fanai susidūrė su policijos pajėgomis.

Prieš susitikimą rungtynėms prižiūrėti buvo paskirti net 2 tūkst. policijos pareigūnų. Anot medikų, bent 25 žmonės buvo sužeisti per neramumus.

Daugiausiai titulų Argentinos klubinio futbolo istorijoje iškovojusi „River Plate“ buvo viena iš trijų komandų, kurios niekada neiškrito iš aukščiausiosios lygos. Lemiamose rungtynėse sekmadienį Buenos Airių futbolininkai po Mariano Pavone įvarčio 1:0 pirmavo jau penktąją minutę, tačiau leido svečiams išlyginti rezultatą antrajame kėlinyje, kai pasižymėjo Guillermo Fare (61 min.).

69-ą min. M. Pavone nerealizavo 11 metrų baudinio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją