„Tai bus naujas jaudinantis mano karjeros ir gyvenimo etapas, – teigė rezultatyviausias visų laikų Prancūzijos rinktinės futbolininkas. – Man garbė žaisti Niujorko klube. Puikiai žinau jo istoriją ir sieksiu padėti komandai pirmą kartą tapti šalies čempione“.

51 įvartį vilkėdamas Prancūzijos nacionalinės ekipos marškinėlius pelnęs Th. Henry geriausius savo karjeros metus – 1999-2007 – praleido „Arsenal“ komandoje. 2007-aisiais jis persikėlė į Barseloną ir pelnė jos klubui 25 įvarčius per sezoną. Tačiau vėliau prancūzo žaidimo kreivė ėjo žemyn, o po paskutinio sezono puolėjas ir „Barcelona“ nutraukė sutartį abipusiu susitarimu.

Th. Henry bus pristatytas spaudos konferencijoje ketvirtadienį. Naujoje komandoje jis turėtų debiutuoti liepos 22 dieną vyksiančiose draugiškose rungtynėse su Londono „Tottenham“ komanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją