Sekmadienį Danijos čempionate dar vieną pralaimėjimą (1:2 nusileido „Silkeborg“) patyrę „Brondby“ futbolininkai turnyro lentelėje nukrito jau į dešimtą vietą tarp dvylikos ekipų.

Tokia situacija nepatenkinti „Brondby“ vadovai nutarė imtis permainų ir pasirašė metų trukmės sutartį su lietuviu A. Skarbaliumi, kuris buvo įvardijamas kaip vienas realiausių pretendentų į po Raimondo Žutauto atsistatydinimo atsilaisvinusią Lietuvos rinktinės stratego kėdę.

Vis dėlto panašu, kad tai neįvyks, nes suderinti darbą klube ir nacionalinėje komandoje yra praktiškai neįmanoma, tuo labiau, kad Lietuvos futbolo federacija (LFF) nori, jog naujasis strategas užsiimtų ne tik vyrų rinktinės reikalais, bet ir prižiūrėtų šalies jaunuosius futbolininkus.

Primename, kad LFF, ieškodama tinkamų kandidatų, paskelbė viešą konkursą.

Prieš kelias dienas duodamas interviu DELFI A. Skarbalius sakė, kad artimiausiu metu nesitiki stoti prie pagrindinio „Brondby“ vairo ir yra patenkintas būdamas asistentu.

„Pasirašiau sutartį kaip asistentas ir ruošiuosi juo dirbti. Pats būdamas vyriausiu treneriu supratau, kaip svarbu yra turėti gerą trenerių štabą. Tiesa sakant, žurnalistai visada manęs paklausia, ar negalvoju apie aukštesnes pareigas. Tačiau dabar aš tenoriu pasisemti naujos patirties. Ateityje, žinoma, norėsiu vėl būti kokios nors komandos vyriausias treneris, bet visada sakau, jog niekas gyvenime nenukrenta iš dangaus. Turi sunkiai dirbti, tobulėti ir investuoti į save“, - kalbėjo jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją