Nuo pat ketvirtadienio plintantys S. Ramoso 11 m baudinio vaizdo montažai stebina originalumu: vienų internautų manymu, ispano spirtas kamuolys nuskriejo kažkur į kosmosą (gal net pas ateivius) ir dabar jo ieško NASA, pagal kitų versiją - kamuolys pataikė į ledus valgiusį žiūrovą ir išmušė jam juos iš rankų.

Be to, S. Ramoso baudinys net lyginamas su Šiaurės Korėjos paleista raketa. Pateikiama ir juoką kelianti trenerio Jose Mourinho reakcija.

Vis dėlto pats S. Ramosas po nesėkmingai jam ir komandai pasibaigusios dvikovos neatrodė labai sutrikęs ar kaltas.

„Jei kitą dieną tokioje pačioje situacijoje man reikėtų atlikti dar vieną 11 m baudinį, aš nė nesudvejočiau. Kai jauti pasitikėjimą savimi, nori padėti komandai - tą aš ir mėginau padaryti“, - teigė netrukus 26-ąjį gimtadienį švęsiantis ispanas.

Primename, kad 11 m baudinių serijoje iš „Real“ žaidėjų nepavyko pasižymėti Cristiano Ronaldo, Kaka ir S. Ramosui, o iš „Bayern“ - Tony'iui Kroosui ir Philippui Lahmui, tad į UEFA Čempionų lygos finalą žengė vokiečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)