Didžiosios Britanijos futbolo asociacija jau suteikė V. Antonovui leidimą šiai sutarčiai ir jis jau šiomis dienomis gali atskristi į Londoną sutvarkyti visų formalumų.

Kaip pažymi „Daily Mail“, per pastaruosius ketverius metus klubas turėjo keturis savininkus. Iki 2009 m. rudens klubas priklausė Izraelio verslininkui Arkadijui Gaidamakui, kuris pardavė jį verslininkui iš Jungtinių Arabų Emyratų Suleimanui Al Fahimui.

Vėliau komandos savininku tapo verslininkas iš Saudo Arabijos Ali Al Farajas, kuris netrukus pardavė ją B. Chinrajui. Pastarasis paskelbė apie klubo pardavimą, kai „Portsmouth“ skola pasiekė 130 mln. svarų (508 mln. litų).

Apie tai, kad V. Antonovas domisi Portsmuto klubu, paaiškėjo vasario pradžioje. Tai, kad vyko derybos, patvirtino klubo vadovybė ir CSI.

V. Antonovas tuo metu pažadėjo, kad įsigijęs klubą padarys viską, kad jis taptų sėkmingas.

Britų žiniasklaidos duomenimis, V. Antonovas, kuris yra valdančiosios kompanijos „Converse Group“ direktorių tarybos pirmininkas, anksčiau bandė įsigyti škotų futbolo klubą Glazgo „Rangers“ ir trečiojo diviziono anglų klubą „AFC Bournemouth“.

„Portsmouth“ praėjusį sezoną žaidė aukščiausioje Anglijos „Premier“ lygoje, tačiau užėmė paskutinę vietą ir iškrito į antrąjį „Championship“ divizioną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją