Dar prieš Kalėdas LFF vykdomojo komiteto narius informavęs apie atrinktus tris pretendentus pakeisti Raimondą Žutautą, LFF generalinis sekretorius Julius Kvedaras teigia, kad po kitą trečiadienį įvyksiančio posėdžio beliks sutvarkyti formalumus.

„Viskas su visais kandidatais jau yra suderinta. Be to, finansinis klausimas šiuo atveju nėra pagrindinis – svarbiausia pačių specialistų požiūris ir galimybės. Tad tuomet, kai vykdomasis komitetas apsispręs dėl tinkamiausios kandidatūros, beliks tik padėti parašus ant sutarties”, – DELFI aiškino J. Kvedaras.

Primename, kad teisę balsuoti dėl nacionalinės komandos trenerio kandidatūros turi 11-a LFF vykdomojo komiteto narių: Liutauras Varanavičius (LFF prezidentas), Romanas Levinskas (Kauno apskrities futbolo federacija), Romualdas Jonaitis (Klaipėdos apskrities futbolo federacija), Romas Kukis (Marijampolės apskrities futbolo federacija), Gediminas Juozaitis (Panevėžio apskrities futbolo federacija), Leonas Dunauskas (Telšių apskrities futbolo federacija), Nerijus Dunauskas (Profesionalaus futbolo komitetas), Stasys Stankus (Techninis-metodinis komitetas), Sergejus Sliva (Teisėjų komitetas), Romualdas Lavrinavičius (Jaunių ir vaikų komitetas) ir Anatolijus Stecenka (Masinio futbolo komitetas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją