28 metų puolėjas po praėjusio sezono paliko Vilniaus „Vėtros“ klubą ir išvyko rungtyniauti į Armėniją, kur sezono pradžioje buvo vienas rezultatyviausių ekipos žaidėjų.

Vėliau M. Grigalevičius patyrė kojos traumą, o po jos sugrįžęs į aikštę vis rečiau pasirodydavo startinėje „Mika“ komandos sudėtyje.

M. Grigalevičius ir „Mika“ klubai kontraktą nutraukė abipusiu susitarimu, o „Tauro“ klube puolėjas turėtų rungtyniauti iki šio sezono pabaigos.

Tuo tarpu pirmą sezono dalį „Tauro“ komandai atstovavęs legionierius iš Portugalijos Jose Lopes Vide, palieką komandą ir grįžta į gimtąją Portugaliją.

Kaip informuoja „Tauro“ svetainė internete, saugo pozicijoje rungtyniaujantis legionierius komandą palieka dėl šeimyninių aplinkybių, tačiau taip pat pridedama, jog su komanda jis atsisveikino ir abipusiu sutarimu.

J.L.Vide šių metų A lygos čempionate sužaidė dvylika susitikimų, per kuriuos pelnė du įvarčius.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją