Tuo tarpu T. Kijanskas į starto rungtynių sudėtį nepateko, tačiau aikštelėje po keitimo pasirodė 34-ą minutę.

Po šios pergalės „Jagiellonia“ ekipa su 19-a taškų dar labiau įsitvirtino pirmoje turnyro lentelės vietoje ir artimiausius persekiotojus Gdansko „Lechia“ futbolininkus lenkia 5 taškais.

Pastarieji išvykoje iškovojo triuškinančią pergalę, 3:0 (0:0) įveikdami Varšuvos „Legia“ ekipą. Nugalėtojų gretose Vytautas Andriuškevičius šiose rungtynėse aikštėje nepasirodė.

Gdynės „Arka“ komanda, kurios garbę gina Tadas Labukas, rungtynes namie su Varšuvos „Polonia“ ekipa baigė be įvarčių – 0:0. Puolėjas iš Lietuvos žaidė visas 90 minučių. „Arka“ su 9 taškais yra 10-oje pozicijoje.

Taip pat įvarčių pelnyta nebuvo mače tarp Lubino „Zaglebie“ ir Krokuvos „Cracovia“ klubų – 0:0.

Vengrijoje - L.Pilibaičio įvartis ir rezultatyvus perdavimas

Vengrijos pirmenybėse buvo žaidžiami 8-o turo susitikimai. Lino Pilibaičio atstovaujamam Dėro ETO klubui išvykoje nepavyko palaužti lygos autsaiderių Šombatėjaus „Haladas“ futbolininkų pasipriešinimo ir rungtynės baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis – 3:3 (1:2).

Lietuvis žaidė visas rungtynes ir 5-ą minutę pelnė pirmą komandos įvartį bei atliko rezultatyvų perdavimą, po kurio svečiai pasižymėjo antrą sykį ir išsiveržė į priekį – 2:1. Be to, L. Pilibaitis antrame kėlinyje buvo nubaustas geltona kortele.

ETO klubas turi surinkęs 11 taškų ir užima septintą vietą.

Rezultatas:

„Haladas“ 3 – 3 ETO

5' [0 – 1] L. Pilibaitis

13' [1 – 1] N. Sipos

41' [1 – 2] N. Trajkovič

47' [1 – 3] R. Aleksidzė

49' [2 – 3] D. Lengyel

70' [3 – 3] S. Schimmer