„United“ šeštadienį Anglijos čempionate susikaus su pinigų nestokojančiais kaimynais „Manchester City“, kurie jau kurį laiką priklauso turtingam Artimųjų Rytų magnatui iš Abu Dabio šeichui Mansourui bin Zayedui Al Nahyanui. Manoma, kad šis dviejų Mančesterio komandų susitikimas „Old Trafford“ stadione bus paskutinis „prie Glazerių režimo“.

Populiarumu negalintys pasigirti amerikiečiai „United“ klube išbuvo mažiau nei šešerius metus ir per tą laiką buvo net sulaukę masinių protestų prieš jų vadovavimą. Futbolo aistruoliai nuogąstavo, kad dėl daugybės įsiskolinimų gali kilti rimta grėsmė jų mylimo klubo ateičiai.

Dienraštis „Daily Express“ rašo, kad Glazeriai siekė už futbolo klubą gauti sumą, kuo artimesnę 2 mlrd. svarų (8,2 mlrd. Lt), tačiau priėmė ir 1,6 mlrd. svarų pasiūlymą, kuris buvo 100 mln. svarų (410 mln. Lt) didesnis nei šeicho pirminis pasiūlymas. Su derybomis susijęs šaltinis sakė: „Sandėris yra beveik užbaigtas, jie derasi dėl detalių“.

Nepaisant teiginių, kad „Qatar Holdings“ – Kataro karališkosios šeimos investicinė bendrovė, kuriai vadovauja emyras šeichas Hamadas bin Khalifa Al Thanis – jau artėja prie susitarimo užbaigimo, „United“ ir toliau neigia, kad Glazerių šeima apskritai svarsto klubo pardavimą.

Ketvirtadienį „United“ komunikacijos direktorius Philas Townsendas toliau aiškino, kad nebuvo padaryti jokie pasiūlymai.

„Nėra jokių kreipimųsi dėl Mančesterio „United“ pirkimo ir jokie kreipimaisi nebus laukiami“, – tikino jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją