Kaip ir buvo galima tikėtis, daugiausiai klausimų ispanai sulaukė apie prastą aikštės kokybę.

„Aikštę mačiau tik nuotraukose, žinau, kad ji yra prastos kokybės. Viską pamatysime šiandien, per vakarinę treniruotę. Aišku, bijome gauti traumą, tačiau norime žaisti ir laimėti“, - sakė Madrido „Real“ atstovaujantis S. Ramosas.

„Visuomet norime žaisti geriausiomis sąlygomis ir dažniausiai taip būna. Tačiau ne mes renkamės aikštę ir ne mes sprendžiame žaisti, ar ne. Jei bus leista žaisti, mums bus sunku pademonstruoti savo geriausią ir mums įprastą žaidimą. Reikės ieškoti kitokio žaidimo braižo. Bet kokiu atveju koreguosime žaidimą ir sieksime iškovoti tris taškus“, - sako „Barcelona“ klubo puolėjas Davidas Villa.

Tuo tarpu V. Del Bosque, paklaustas, ar neprašys atidėti rungtynių teigė, kad prasta aikštė – ne tik ispanų, bet ir lietuvių galvos skausmas.

„Jei bus leista žaisti, bandysime prisiderinti prie aikštės ir rasti savo žaidimą bei geriausią sudėtį. Mano manymu, aikštė nėra tinkama žaisti, tačiau kita vertus, mes nenorime, kad rungtynės būtų atidėtos. Be to, prasta aikštė kliudys ne tik mums, bet ir lietuviams“, - spaudos konferencijoje kalbėjo strategas.

Pasaulio bei Europos čempionai pridūrė, kad baiminasi galimų traumų, tačiau tai nesumažina noro laimėti.

„Tiesą pasakius, neatsimenu, kada teko žaisti tokios kokybės aikštėje. Aišku, baisu gauti traumą, nes vis dar vyksta nacionaliniai čempionatai bei kitos klubinės varžybos. Taip pat susirūpinę ir mūsų klubų treneriai. Bet dabar mes esame rinktinėje ir padarysime viską, kad išvažiuotume su trimis taškais“, - sako S. Ramosas.

Kalbėdamas apie pirmąją tarpusavio dvikovą praėjusių metų spalį, kurias 3:1 laimėjo ispanai, D. Villa teigė, kad buvo sunku įveikti varžovų gynybą.

„Salamankoje buvo sudėtingos rungtynės, buvo sudėtinga įveikti galingą lietuvių gynybą, taip pat reikėjo saugotis nuo Lietuvos rinktinės kontratakų“, - sakė D. Villa.

„Ar mes favoritai? Galbūt, tačiau tai reiks įrodyti aikštėje, nes visada rungtynės prasideda rezultatui esant 0:0“, - pridūrė V. Del Bosque.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją