Vėliau futbolininkams ir treneriams buvo iškilmingai įteikta nugalėtojų taurė, o įspūdingą savo karjerą baigiantis Deimantas Bička perdavė kapitono raištį Dainiui Gleveckui.

Po oficialių kalbų surengti jau tradiciniais tapę geriausių ekraniečių rinkimai, kuriuose buvo paskelbtos septynios nominacijos, o dar vieną sugalvojo patys žaidėjai.

Metų "Super batelio" nominacijoje triumfavo rezultatyviausiuoju tapęs Vitas Rimkus, "Super dūrio" kategorijoje nugalėjo Dominyko Galkevičiaus fantastiškas įvartis LFF taurės turnyro finale.

"Ekrano" sezono uždarymo vakaronė
Į "Ekraną" šiemet grįžęs Aurimas Kučys nugalėjo metų "bumerango" nominacijoje, "super vaizdelio" kategorijos laimėtoju tapo Ramūnas Radavičius ir abejingų nepalikęs jo džiaugsmo šuolis į vandenį po įvarčio į Helsinkio HJK vartus.

Šiemet 1000-ą "Ekrano" įvartį pelnęs bei šimto oficialių įvarčių ribą viršijęs Egidijus Varnas ne tik yra rezultatyviausias šiuo metu klube rungtyniaujantis futbolininkas, bet ir buvo pripažintas metų "super herojumi".

"Mega čempiono" titulo nusipelnė techninis klubo direktorius Valdemaras Šteinas.

Jis yra vienintelis darbuotojas, su "Ekranu" iškovojęs visus 6 aukso medalius.

Žaidėjų sugalvotoje "Kvadrato meistro" nominacijoje laimėtoju paskelbtas Egidijus Majus.

Vidurnaktį 2010-ų sezono palydėtuvių svečiai tradiciškai mėgavosi stilizuotu "Ekrano" logotipu papuoštu tortu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją