Futbolo Asociacijos vadovai susitiko su policijos vadovais bei aptarė padėtį. Nuspręsta, kad pakankamos saugumo sąlygos tokiam masiniam renginiui negali būti užtikrintos.

Dėl neramumų jau atšauktos dvejos Anglijos antrosios lygos rungtynės, taip pat "Carling" taurės mačai.

R.Ferdinandas ir W.Rooney piktinasi Londono riaušėmis

"Man Utd" klubo ir Anglijos rinktinės žaidėjai Rio Ferdinandas ir Wayne'as Rooney pasinaudojo savo žinomumu ir socialiniuose tinkluose paragino sustabdyti Londone vykstančias riaušes.

„Tai šokiruoja... Kodėl visai tai daroma? Nekaltų žmonių namai ir ištisi rajonai paversti pelenų krūva. Panašu, kad šie vaikiai neturi pagarbos policijai. Galbūt kariuomenė sulauktų pagarbos? Gal tada šie žmonės pagalvotų dusyk...", - rašė R. Ferdinandas.

„Tai beprotybė. Kodėl žmonės tai daro savo šaliai? Savo miestui. Tai visos valstybės gėda. Prašau, sustabdykite tai“, - prie raginimų nutraukti neramumus prisijungė ir W. Rooney.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją